Presentació

Què són les Convivències Bizarras?
Les Convivències Bizarras són una convenció d’un cap de setmana al voltant de la ficció especulativa més transgressora, el bizarro i els gèneres fantàstics més estranys en què es trobaran lectors, escriptors, editors i altres professionals de l’edició i artistes en general amb un interès per aquestes temàtiques.

En què consisteixen?
Com el seu nom indica, són dos dies (i una mica més) d’activitats entorn de la literatura en la qual es desenvolupen una sèrie de activitats:

Tallers, conferències i taules rodones:
Trobaràs tallers literaris per desenvolupar les teves capacitats literàries menys convencionals, conferències d’allò més interessants i taules rodones en què es crearà un espai de discussió sobre els temes que ens interessen i que ens ajudaran a expandir la nostra concepció del fantàstic i del gènere especulatiu. Per als professionals també hi haurà un espai on compartir experiències i proposar iniciatives en comú.

Festes:
Per descomptat, això no és una convenció a l’ús i pretenem passar-ho bé, perquè no hi ha res millor que prendre alguna cosa amb gent amb la que comparteixes interessos i possibles projectes. Participa a la nostra Festa de No-Disfresses, en la qual tothom assisteix vestit tal com és realment, i al nostre sopar de gala.

Relaciona’t:
No serem molta gent, així que el més segur és que acabis per conèixer a tothom. Trenquem la quarta paret entre escriptors i artistes i el seu públic. Aquí tots som iguals i, a més, volem que sorgeixin nous projectes.

Lectures i performances:
Perquè l’escriptura ha de ser alguna cosa més que seure a escriure i després llegir. Creiem fermament que qui escriu ha de defensar la seva obra davant el seu públic potencial o convençut. Anem a posar una mica de diversió i rock ‘n’ roll a la literatura.

Llibres:
Si això va de llibres, ¿com no anem a tenir-los disponibles? Porta els teus llibres si ets escriptor o editor perquè els lectors se’ls emportin signats a casa. També pots portar els que ja tens perquè te’ls signin.

Allotjament i menjar al millor alberg possible:
L’INOUT Hostel és un lloc particular, a 15 minuts de Barcelona en ferrocarrils però enmig de la muntanya, acollidor i solidari. I amb bar obert les 24 hores. L’allotjament és acollidor i trobaràs menús especials (vegans / vegetarians, sense al·lèrgens) si així els demanes.

Idioma:
Participarà gent que parla català, espanyol i anglès, o sigui que considerem totes tres llengües com a oficials.

Qui som?
Aquesta iniciativa parteix de l’entorn d’Orciny Press i un grup dels seus autors i col·laboradors, però volem anar més enllà i hem convidat a d’altres editorials independents que es dediquen als gèneres fantàstics i que anirem anunciant.