Actualització 2 de Juny

Hem actualitzat el programa, que ja està gairebé complet i segur, però és possible que hi hagi canvis.

També us hem enviat la newsletter amb informació per a que us apunteu a les lectures. Animeu-vos!

I això ho hem posat a la newsletter, però mai no està de més recordar-ho també aquí:

VISITANTS

Aquest apartat va dirigit específicament a totes les persones inscrites a les Convivències Bizarras que vingueu de fora de Barcelona.

Feu-nos saber en l’esdeveniment de les Convivències Bizarras qualsevol dubte que tingueu sobre com arribar fins al campament: des de quin tipus de transport necessiteu agafar des de l’aeroport, estacions i enllaços de metro, autobusos, horaris d’aquests transports, etcètera.

Així mateix, convidem als que coneixeu la ciutat a que doneu resposta als dubtes de la resta dels assistents i, així, fem més xarxa.

Per al cas que arribeu amb antelació a les dates de les Convivències (o continueu a la ciutat un cop finalitzada la convenció) podem aconsellar-vos activitats, llocs de visita o altres activitats lúdiques, culturals i d’entreteniment per ocupar el vostre temps lliure. No us talleu i pregunteu qualsevol dubte.

AJUDA I PARTICIPACIÓ

Les Convivències Bizarras són de tots nosaltres, no només de l’organització ni dels convidats. Des d’aquí us animem a que us relacioneu de forma oberta entre vosaltres, sense complexos i que us presteu ajuda i consell els uns als altres en la mesura del possible. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *