Actualització 25 de Gener

Preguntes freqüents:

Hem obert una secció de preguntes freqüents en aquest web per a solucionar alguns dels dubtes que ens heu anat plantejant. La podeu visitar en aquest enllaç.

Activitats:

Ja tenim les primeres activitats confirmades. Consulteu el programa en aquest enllaç. Hi ha tallers amb Sergi Álvarez, Alejandro Marcos Ortega i Laura Lee Bahr (en anglès), per als que serà imprescindible apuntar-se abans (5€ cadascun). Hi haurà una reunió per a professionals de l’edició i també una xerrada confirmada sobre Bizarro. Això és el que tenim confirmat fins al moment. Anirem anunciant més activitats a mida que es vagin confirmant noves inscripcions.

Off-Convivencias:

Sí, també hi haurà activitats a fora de les Convivències Bizarras que estaran obertes al públic i que es poden consultar a la pàgina del programa. El dia abans hi haurà un esdeveniment sorpresa a Barcelona, la biblioteca de Vallvidrera col·laborarà amb nosaltres i faran una exposició de llibres de Bizarro i una xerrada el dia 6, i es celebrarà una edició de l’esdeveniment itinerant Lit House Reading Series.

Inscriu-te abans del 5 de febrer per gaudir del descompte:

Si t’inscrius abans del dia 5 gaudiràs d’un petit descompte i ens estaràs ajudant a formalitzar la reserva dels espais.

Editorials:

Tenim confirmada la presència de les editorials King Shot Press (USA), Clash Books (USA), Antipersona, SECC Edicions i Orciny Press. Encara més per confirmar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *