Actualització 7 d’abril

Actualització 7 d’abril

Activitats:

Hem afegit tota la informació sobre els tallers a la pàgina del programa. Si ja t’has inscrit, no oblidis apuntar-te a l’email convivenciasbizarras@gmail.com. Alguns dels tallers requereixen d’una feina prèvia que serà imprescindible per a gaudir al cent per cent de l’activitat.

Aquests són els quatre talleres tindran lloc:

Com crear personatges inclusius, amb Alejandro Marcos Ortega (en castellà)
L’humor és una cosa seriosa, con Sergi Álvarez (en castellà)
Com esbossar una novel·la curta increïble, amb Cristoph Paul (en anglès)
Escrivint en el llenguatge dels somnis, amb Laura Lee Bahr (en anglès)

Hem afegit la xerrada: El bizarro como arma contra el fascismo, d’Inés Arias de Reyna.

Encara queden xerrades per confirmar. També estan per confirmar les lectures. Si vols llegir el teu material en públic, fes-nos-ho saber.

Inscrits:

S’ha actualitzat la llista d’inscrits.

Actualització 25 de Gener

Actualització 25 de Gener

Preguntes freqüents:

Hem obert una secció de preguntes freqüents en aquest web per a solucionar alguns dels dubtes que ens heu anat plantejant. La podeu visitar en aquest enllaç.

Activitats:

Ja tenim les primeres activitats confirmades. Consulteu el programa en aquest enllaç. Hi ha tallers amb Sergi Álvarez, Alejandro Marcos Ortega i Laura Lee Bahr (en anglès), per als que serà imprescindible apuntar-se abans (5€ cadascun). Hi haurà una reunió per a professionals de l’edició i també una xerrada confirmada sobre Bizarro. Això és el que tenim confirmat fins al moment. Anirem anunciant més activitats a mida que es vagin confirmant noves inscripcions.

Off-Convivencias:

Sí, també hi haurà activitats a fora de les Convivències Bizarras que estaran obertes al públic i que es poden consultar a la pàgina del programa. El dia abans hi haurà un esdeveniment sorpresa a Barcelona, la biblioteca de Vallvidrera col·laborarà amb nosaltres i faran una exposició de llibres de Bizarro i una xerrada el dia 6, i es celebrarà una edició de l’esdeveniment itinerant Lit House Reading Series.

Inscriu-te abans del 5 de febrer per gaudir del descompte:

Si t’inscrius abans del dia 5 gaudiràs d’un petit descompte i ens estaràs ajudant a formalitzar la reserva dels espais.

Editorials:

Tenim confirmada la presència de les editorials King Shot Press (USA), Clash Books (USA), Antipersona, SECC Edicions i Orciny Press. Encara més per confirmar.