Actualització 3 de juliol

Ja tenim el programa complet. Ha hagut alguns canvis d’última hora i ja estan revelades totes les sorpreses. Feu una ullada!

També hem afegit les activitats que es faran Off-Convivencias i a les que podrà anar-hi qualsevol i de manera gratuita, el plat fort de les quals és el Monsters of Bizarro. A sota hi trobareu els cartells.

Encara sou a temps d’apuntar-vos als tallers, però si us plau, no trigueu a fer-ho per poder-nos organitzar.

No trigateu a rebre la newsletter amb totes aquestes novetats i alguns temes d’organització.

Això és ja mateix!

Actualització 13 de juny

Ja podem dir que les Convivencias Bizarras han estat tot un éxit de convocatòria i que ha superat les nostres expectatives.
Hem cobert la reserva que teníem al hostel, pel que donem l’aforament com a complet. De totes maneres, et pots inscriure fins dissabte 16 de juny, però haurem de confirmar la disponibilitat abans d’assegurar la teva plaça.
Ara, a esperar que arribi el 20 de juliol \m/

Actualització 2 de Juny

Hem actualitzat el programa, que ja està gairebé complet i segur, però és possible que hi hagi canvis.

També us hem enviat la newsletter amb informació per a que us apunteu a les lectures. Animeu-vos!

I això ho hem posat a la newsletter, però mai no està de més recordar-ho també aquí:

VISITANTS

Aquest apartat va dirigit específicament a totes les persones inscrites a les Convivències Bizarras que vingueu de fora de Barcelona.

Feu-nos saber en l’esdeveniment de les Convivències Bizarras qualsevol dubte que tingueu sobre com arribar fins al campament: des de quin tipus de transport necessiteu agafar des de l’aeroport, estacions i enllaços de metro, autobusos, horaris d’aquests transports, etcètera.

Així mateix, convidem als que coneixeu la ciutat a que doneu resposta als dubtes de la resta dels assistents i, així, fem més xarxa.

Per al cas que arribeu amb antelació a les dates de les Convivències (o continueu a la ciutat un cop finalitzada la convenció) podem aconsellar-vos activitats, llocs de visita o altres activitats lúdiques, culturals i d’entreteniment per ocupar el vostre temps lliure. No us talleu i pregunteu qualsevol dubte.

AJUDA I PARTICIPACIÓ

Les Convivències Bizarras són de tots nosaltres, no només de l’organització ni dels convidats. Des d’aquí us animem a que us relacioneu de forma oberta entre vosaltres, sense complexos i que us presteu ajuda i consell els uns als altres en la mesura del possible. Gràcies.

Actualització 7 d’abril

Actualització 7 d’abril

Activitats:

Hem afegit tota la informació sobre els tallers a la pàgina del programa. Si ja t’has inscrit, no oblidis apuntar-te a l’email convivenciasbizarras@gmail.com. Alguns dels tallers requereixen d’una feina prèvia que serà imprescindible per a gaudir al cent per cent de l’activitat.

Aquests són els quatre talleres tindran lloc:

Com crear personatges inclusius, amb Alejandro Marcos Ortega (en castellà)
L’humor és una cosa seriosa, con Sergi Álvarez (en castellà)
Com esbossar una novel·la curta increïble, amb Cristoph Paul (en anglès)
Escrivint en el llenguatge dels somnis, amb Laura Lee Bahr (en anglès)

Hem afegit la xerrada: El bizarro como arma contra el fascismo, d’Inés Arias de Reyna.

Encara queden xerrades per confirmar. També estan per confirmar les lectures. Si vols llegir el teu material en públic, fes-nos-ho saber.

Inscrits:

S’ha actualitzat la llista d’inscrits.

Actualització 25 de Gener

Actualització 25 de Gener

Preguntes freqüents:

Hem obert una secció de preguntes freqüents en aquest web per a solucionar alguns dels dubtes que ens heu anat plantejant. La podeu visitar en aquest enllaç.

Activitats:

Ja tenim les primeres activitats confirmades. Consulteu el programa en aquest enllaç. Hi ha tallers amb Sergi Álvarez, Alejandro Marcos Ortega i Laura Lee Bahr (en anglès), per als que serà imprescindible apuntar-se abans (5€ cadascun). Hi haurà una reunió per a professionals de l’edició i també una xerrada confirmada sobre Bizarro. Això és el que tenim confirmat fins al moment. Anirem anunciant més activitats a mida que es vagin confirmant noves inscripcions.

Off-Convivencias:

Sí, també hi haurà activitats a fora de les Convivències Bizarras que estaran obertes al públic i que es poden consultar a la pàgina del programa. El dia abans hi haurà un esdeveniment sorpresa a Barcelona, la biblioteca de Vallvidrera col·laborarà amb nosaltres i faran una exposició de llibres de Bizarro i una xerrada el dia 6, i es celebrarà una edició de l’esdeveniment itinerant Lit House Reading Series.

Inscriu-te abans del 5 de febrer per gaudir del descompte:

Si t’inscrius abans del dia 5 gaudiràs d’un petit descompte i ens estaràs ajudant a formalitzar la reserva dels espais.

Editorials:

Tenim confirmada la presència de les editorials King Shot Press (USA), Clash Books (USA), Antipersona, SECC Edicions i Orciny Press. Encara més per confirmar.